Economisire – Oferta “F.S. PLUS”

Economisire – Oferta “F.S. PLUS”

Pe langa oferta de creditare C.A.R. Nova Vita I.F.N. pune la dispozitia membrilor si clientilor sai un instrument de economisire  F.S. PLUS.

F.S. PLUS este un instrument de acumulare a fondului social necesar accesarii unui imprumut C.A.R. in conditii mai avantajoase. Cu F.S. PLUS beneficiezi de 1% discount la dobanda pentru fiecare an vechime in C.A.R .cu acumulare de fond social. In plus in functie de performantele C.A.R. beneficiezi si de o dobanda la fondul total acumulat, care in prezent este de 2% an.

Daca accesezi un imprumut, pe perioada derularii acestuia, fondul social va fi blocat ca si garantie a imprumutului. Cand soldul imprumutului ajunge la acceasi valoare cu soldul fondului social poti solicita inchiderea imprumutului prin compensare cu fondul tau. SIMPLU si EFICIENT.

Valoarea minima a fondului social pentru accesarea unui imprumut este o treime din valoarea imprumutului.

Stim cat de greu se gasesc giranti si de aceea ne-am gandit la o solutie pentru tine. Membrii care acumuleaza mai mult de o treime fond social pana in 50% din valoarea imprumutului, pot beneficia de discounturi substantiale la dobanda si nu trebuie sa aduca giranti.

Pentru mai multe informatii despre F.S. PLUS va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact si sa vorbiti cu unul din consultantii nostri.

Related Posts