Despre CAR NOVA VITA I.F.N

Casa de Ajutor Reciproc Nova Vita I.F.N. este o instituție financiară nebancara fondată la Iași în anul 2012. Aceasta oferă împrumuturi membrilor săi cu respectarea prevederilor legale in vigoare și a statutului, conform politicii de imprumuturi aprobate de Consiliul Director.

Avem in portofoliu un numar de peste 600 de imprumuturi acordate membrilor nostri si doua locatii in care ne desfasuram activitatea: Iasi si Vaslui.

TIPURI DE IMPRUMUTURI

START : 2.000 - 3.000 RON

FLEXIBIL : 4.500 - 6.000 RON

OPTIM : 8.000 RON

ANIVERSAR - 10.000 RON

MAXI-PLUS : 12.000 - 15.000 RON

URGENT : 1.000 - 5.000 RON

Ceea ce ne recomanda fata de alte institutii financiare este orientarea catre client si satisfacerea nevoilor acestuia. Desi nu am impus conditii de creditare restrictive, ca urmare a politicii de creditare foarte eficiente si prudente in ultimii 5 ani doar 3% din volumul total al contractelor de imprumut acordate au ajuns in executare silita.

Pentru a usura contactul cu clientii si membrii nostri, potentialii imprumutati si a scurta perioada de aprobare a dosarului, am dezvoltat o noua sectiune de Aplicatie on-line in cadrul site-ului prin care puteti trimite toate documentele legate de imprumut.

In sectiunea CREDITARE gasiti un SIMULATOR DE CREDITE precum si partea de INTREBARI FRECVENTE care va vor ajuta in luarea unei decizii de imprumut.

In sectiunea FORMULARE veti gasi mai multe tipuri de cereri si adeverinte pentru completarea dosarului dvs de creditare, iar in sectiunea OFERTE veti afla care sunt ofertele speciale de care puteti beneficia la data transmiterii solicitarii dvs.

Va rugam sa studiati cu atentie toate ofertele si pentru mai multe detalii sa ne contactati telefonic sau prin email la una din adresele mentionate in sectiunea CONTACT. Un consultant va va raspunde la toate intrebarile dvs legate de creditare si va va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru dvs.

In cazul in care vrei sa fii contactat de unul din consultantii nostri completeaza numele tau, tipul de credit si nr de telefon in sectiunea VREI SA TE SUNAM NOI de pe site si vei fi contactat in cel mai scurt timp.